Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2009

Να απαγορευτεί το εμβόλιο κατά του Η1Ν1 τώρα!

Την ώρα που η Αμερικανική - και όχι μόνο - κυβέρνηση προωθεί στην αγορά το εμβόλιο κατά του Η1Ν1 με την γνωστή χαζο-αμερικάνικη νοοτροπία του στυλ "κάναμε το εμβόλιο κι είμαστε πολύ χαρούμενοι, όλα είναι τέλεια" λες και το εμβόλιο είναι σαν να δοκιμάσανε το νέο Big Mac ή την νέα εκδοχή της Coca-Cola, εμείς καλό θα είναι να θυμηθούμε τους κυριότερους λόγους που δεν πρέπει να δεχτούμε το εμβόλιο.

Η εταιρεία Baxter υπέβαλλε αίτηση πατέντας για το εμβόλιο κατά του Η1Ν1 έναν χρόνο πριν ακόμα εμφανιστεί επίσημα ο νέος ιός. Δείτε ολόκληρη την αίτηση εδώ και το επίμαχο σημείο της αίτησης εδώ.

Πώς μπορεί να εξηγήσει κανείς ότι η συγκεκριμένη φαρμακευτική εταιρεία γνώριζε ότι θα ξεσπάσει ο ιός Η1Ν1 ήδη από τις 8 Αυγούστου του 2008 οπότε και χρονολογείται η αίτηση πατενταρίσματος του εμβολίου? Έχουν μαντικές ικανότητες οι φαρμακευτικές και γνωρίζουν ποιός ιός θα εμφανιστεί πριν καν εμφανιστεί? Πώς αλλιώς γίνεται να γνωρίζουν για την εμφάνιση του Η1Ν1 πριν την εμφάνισή του? Μήπως ο ιός είναι κατασκευασμένος σε κάποιο εργαστήριο τελικά? Μήπως τον ιό τον κατασκεύασαν και τον απελευθέρωσαν οι ίδιες οι φαρμακευτικές εταιρείες?

Όπως λέει και η Λάρα, που συνέταξε την είδηση, "νιώθω τόσο πολύ καλύτερα τώρα που γνωρίζω ότι έχουμε τόσο ικανές φαρμακευτικές εταιρείες, καλά προετοιμασμένες για εμφανίσεις ιών τουλάχιστον έναν χρόνο πριν".

Δείτε το σχετικό βίντεο που έφτιαξε ένας Αμερικανός στο σπίτι του, στο οποίο εστιάζει σε μερικές από τις πιο ένοχες αποκαλύψεις για την όλη ιστορία γύρω από τον ιό Η1Ν1 και το εμβόλιο του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου