Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010

Διαλεύκανση κάθε υπόθεσης καταγγελίας κατά τοπικών αρχόντων!

Η κεντρική πολιτική εξουσία προστατεύει τα παιδιά της. Πώς αλλιώς εξηγείται το γεγονός, ότι δεν παρεμβαίνει για να διαλευκάνει υποθέσεις Δημάρχων για τους οποίους υπάρχουν καταγγελίες και αδιάσειστα στοιχεία πους τους ενοχοποιούν?

Γιατί δεν μπαίνουν καν στον κόπο να εξετάσουν τις καταγγελίες? Γιατί τους καλύπτουν παρέχοντας τους ασυλία?

Να η απάντηση στο πως δημιουργεί η κεντρική εξουσία τοπικούς αυταρχικούς ηγεμονίσκους που φτάνουν στα όρια της φασιστικής διοίκησης. Να γιατί η φιλία στην πολιτική είναι απαράδεκτη, διότι ο πολιτικός των ανώτερων αξιωμάτων θα καλύψει τον φίλο του πολιτικό στον τοπικό Δήμο, ζημιώνοντας την τοπική κοινωνία που θα συνεχίσει να υποφέρει από τις επιπτώσεις της συμπεριφοράς του αυταρχικού Δημάρχου, Αντιδημάρχου κτλ.

Αναδημοσιεύουμε το σχετικό κείμενο από το infognomonpolitics.blogspot.com

"Ο ανεξάρτητος Δημοτικός Συνδυασμός "Ελπίδα για Όλους", αξιωματική αντιπολίτευση στο Δήμο Εξαπλατάνου Πέλλης, δια του επικεφαλής του, Παράσχου Τσάνταλη, από το 2006 μέχρι σήμερα, καταγγέλει αρμοδίως εξοφθάλμως παράνομες ενέργειες που γίνονται στο Δήμο, χωρίς, μέχρι στιγμής, να έχει παρέμβει η πολιτεία για να σταματήσει τις παρανομίες που σχετίζονται με την διασπάθιση του δημοσίου χρήματος.
Ο κ. Τσάνταλης έστειλε επιστολές με ακλόνητα στοιχεία για τις παρανομίες που γίνονται στο Δήμο Εξαπλατάνου στον πρώην υπουργό κ. Παυλόπουλο, με τον οποίον ο δήμαρχος κ. Τουφεγγόπουλος διατηρούσε στενές σχέσεις. Ο κ. Παυλόπουλος δεν έκανε απολύτως τίποτε. Να σημειωθεί ότι ο κ. Τουφεγγόπουλος είχε την απόλυτη στήριξη του κ. Τζαμτζή, άλλοτε ισχυρού άνδρα της ΝΔ στον τομέα της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Τα ίδια στοιχεία κατέθεσε ο κ. Τσάνταλης στον Περιφερειάρχη, χωρίς κανένα απολύτως αποτέλεσμα, αφού οι παρανομίες συνεχίζονται.
Τα ίδια στοιχεία κατέθεσε ο κ. Τσάνταλης στο Σώμα Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης, καθώς και στον αρμόδιο εισαγγελέα Εδέσσης.
Αποτέλεσμα μηδέν και το κυριώτερο, οι παρανομίες συνεχίζονται.
Είναι προφανές ότι υπήρχε ένα κομματικό δίχτυ προστασίας, που κάλυπτε τον κ. Τουφεγγόπουλο, για όσα του καταμαρτυρεί ο κ. Τσάνταλης.
Τώρα ακούγεται ότι και η νέα κυβέρνηση τον καλύπτει, γιατί ο προηγούμενος δήμαρχος, εκλεκτός του κυβερνώντος κόμματος, ξεπληρώνει γραμμάτια στον κ. Τουφεγγόπουλο.
Τελικά, δεν είναι τυχαίο ότι αυτή η χώρα βουλιάζει μέρα με τη μέρα.
Όσο οι απατεώνες και οι εγκληματούντες εις βάρος του δημοσίου συμφέροντος δεν πάνε φυλακή, αυτή η χώρα θα συνεχίσει να βουλιάζει.
Θα επέμβει τελικά κανείς αρμόδιος;"

Read more: http://infognomonpolitics.blogspot.com/2010/01/blog-post_1166.html#ixzz0dMBwZ4QJ

Πηγή: http://infognomonpolitics.blogspot.com/2010/01/blog-post_1166.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου