Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2009

Είναι ο μαζικός εμβολιασμός για τον ιό Η1Ν1 μέρος ενός ευρύτερου σχεδίου για μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού?

Παρακολουθούμε όλοι με ενδιαφέρον "ειδικούς", γιατρούς, δημοσιογράφους, μέλη της κυβέρνησης να τονίζουν ξανά και ξανά χωρίς να κουράζονται ότι πρέπει να εμβολιαστούμε για να αποφύγουμε μια ενδεχόμενη πανδημία της γρίπης των χοίρων. Όλη αυτή η πολύ καλά συντονισμένη προσπάθεια προωθείται με τέτοια ένταση και συχνότητα από το τετράπτυχο κυβέρνηση-φαρμακευτικές-επιστήμονες-Μ.Μ.Ε. που ξεφεύγει από τα όρια της ενημέρωσης των πολιτών, προσπερνάει την κατευθυνόμενη προπαγάνδα και φτάνει στα όρια του πειθαναγκασμού. Πραγματικά η ψυχολογική πίεση που ασκείται στον γενικό πληθυσμό να πάει να εμβολιαστεί είναι τόσο μεγάλη που είναι σαν να μας λέει το κράτος "πήγαινε να εμβολιαστείς με το καλό, μην σε αναγκάσω".

Οι αποκαλύψεις γύρω από την εμπειρία του 1976 στις Η.Π.Α., τον ύποπτο ρόλο των φαρμακευτικών και των κυβερνήσεων, τα δηλητήρια Thymerasol και Squalene που περιέχουν τα εμβόλια, η κατακόρυφη αύξηση του κινδυνού προσβολής από GBS και αυτισμό, καθώς και οι νευρολογικές βλάβες που προκαλούν τα εμβόλια σε βάθος χρόνου (δες εδώ το σχετικό βίντεο) κλονίζουν την σχέση εμπιστοσύνης του κράτους με τους πολίτες, καταρρίπτουν την προπαγάνδα για την ασφάλεια του εμβολιασμού και εγείρουν πολλά ερωτηματικά σχετικά με τα κίνητρα του κυκλώματος που προωθεί τον εμβολιασμό κατά του ιού Η1Ν1.

Σε αυτά τα δύο βίντεο που ακολουθούν ο εμβολιασμός κατά της νέας γρίπης συνδέεται άμεσα με την γεννετικά ποιοτική υποβάθμιση του ανθρώπινου γένους και την μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού. Πράγματι τόσο η γεννετικη υποβάθμιση όσο και η μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού υπάρχει στην ατζέντα διαφόρων clubs και Λέσχεων με διεθνιστικό προσανατολισμό που διαδραματίζουν συμβουλευτικό ρόλο στο παγκόσμιο σύστημα διακυβέρνησης (Ο.Η.Ε., Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας κτλ.). Χρειάζεται ωστόσο να αναζητήσουμε στοιχεία που να αποδεικνύουν την σχέση ανάμεσα στην ατζέντα αυτών των Λέσχεων και τον εμβολιασμό για την νέα γρίπη.

Τα βίντεο αυτά δίνουν κάποια συγκλονιστικά στοιχεία και τρόφη για περαιτέρω έρευνα και προβληματισμό.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου