Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009

Ο Πρόεδρος της Ε.Ε. δηλώνει ότι η Παγκόσμια Διακυβέρνηση είναι η λύση στα μεγάλα παγκόσμια προβλήματα

Ο Προεδρεύων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Herman van Rompuy, πιστεύει ότι τα προβλήματα που έχουν συσσωρευτεί στον πλανήτη και απειλούν την ίδια μας την ύπαρξη μπορούν να λυθούν μόνο αν οι κυβερνήσεις του κόσμου συνεργαστούν για την επίλυσή τους. Πώς θα γίνει αυτό? Εγκαθιστώνας ένα σύστημα Παγκόσμιας Διακυβέρνησης!

Δεν αποτελεί "άλλη μια συνωμοσία". Είναι η πραγματικότητα. Οι πολιτικοί ηγέτες της Ευρώπης και των Η.Π.Α. μιλούν πλέον ξεκάθαρα για την Παγκόσμια Διακυβέρνηση, της οποίας τα όργανα έχουν δημιουργηθεί εδώ και δεκαετίες (βλέπε Ο.Η.Ε., Παγκόσμια Τράπεζα, Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, Ε.Ε. κτλ.). Το μόνο που μένει για να αποκτήσει αυτό το παγκόσμιο σύστημα διακυβέρνησης νομική ισχύ είναι η επικύρωσή του από τις κυβερνήσεις των κρατών-μελών, το οποίο θα τους εξασφαλίσει και την δημοκρατική νομιμότητα.



Δείτε εδώ τι δήλωνε ο Lord Monckton για την Σύνοδο της Κοπεγχάγης και για την επικύρωση του συστήματος Παγκόσμιας Διακυβέρνησης.



Στο κανάλι http://www.youtube.com/user/ellinesfoitites θα βρείτε αρκετά αποκαλυπτικά βιντεάκια που ξεσκεπάζουν την προσπάθεια δημιουργίας της Παγκόσμιας Κυβέρνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου