Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2009

Ο John F. Kennedy αποκαλύπτει την συνωμοσία κατά των Η.Π.Α.

Σε αυτό το απόσπασμα ο JFK προειδοποιεί τον κόσμο ότι μία αόρατη συνωμοσία εξυφαίνεται και ζητάει την στήριξη του Αμερικανικού λαού για να την εξουδετερώσει...ωστόσο δεν πρόλαβε ποτέ να κάνει αυτά που είχε κατά νου καθώς λίγο μετά δολοφονήθηκε.



Τι γνώριζε ο JFK για αυτήν την συνωμοσία? Ήθελε πράγματι να την πολεμήσει?

Η οικογένεια Kennedy είναι γνωστό ότι είχε στενούς δεσμούς με την Αμερικανική ελίτ, καθώς η ίδια ήταν μέλος της. Πώς εξηγείται λοιπόν αυτή η δήλωση του JFK?

Πολλοί είναι αυτοί που θα υποστηρίξουν ότι ο JFK αν και μέλος ο ίδιος της ελίτ που τον ανέδειξε σε Πρόεδρο των Η.Π.Α., δεν ήταν (τόσο?) διεφθαρμένος και νοιαζόταν πραγματικά για την χώρα του. Αυτή η "αγνότητά" του τον οδήγησε στο να εναντιωθεί στην ίδια δύναμη που τον προώθησε στον Προεδρικό θώκο. Αυτό οι συνωμότες το εξέλαβαν ως "αποστασία" από τους σκοτεινούς σκοπούς τους και τις μυστικές διεργασίες που προωθούσαν. Η "αποστασία" του JFK από την συνωμοσία, επιβεβαιώνεται από την μετέπειτα δολοφονία του, η οποία οργανώθηκε από τους συνωμότες στους οποίους αναφέρθηκε ως τιμωρία και παραδειγματισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου