Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2009

Πώς συνδέεται η "Κλιματική Αλλαγή" με την ατζέντα της Νέας Παγκόσμιας Τάξης

Πολλοί ερευνητές κατά τις προηγούμενες δεκαετίες, έκαναν τον κόπο να μας προειδοποιήσουν ότι οι κυβερνήσεις μας, σε συνεργασία με τους Διεθνείς οργανισμούς και τις διεθνιστικές "δεξαμενές σκέψης" όπως η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, Η Τριμερής Επιτροπή και το Συμβούλιο Εξωτρικών Υποθέσεων, "σπρώχνουν" σταδιακά την ατζέντα για την εγκαθίδρυση ενός παγκόσμιου συστήματος διακυβέρνησης, ευρύτερα γνωστό ως "Νέα Τάξη Πραγμάτων" ή "Νέα Παγκόσμια Τάξη" (Νew World Order). (Δείτε πόσοι ηγέτες χρησιμοποιούν αυτήν την έκφραση σήμερα σε αυτό το βίντεο από το 01:00' έως το 02:14'). Αυτό που πριν 20-30 χρόνια αποτελούσε ακραία συνωμοσιολογία, σήμερα γίνεται πραγματικότητα. Για την ακρίβεια, σήμερα ζούμε τα τελευταία και πιο δραματικά επεισόδια της εγκαθίδρυσης ενός παγκόσμιου συστήματος διακυβέρνησης.

Ο τρόπος που προωθείται αυτό το σχέδιο είναι απλός. Όσοι σχεδιάζουν την 'Νέα Παγκόσμια Τάξη' γνωρίζουν ότι κανένα έθνος-κράτος δεν πρόκειται να δεχτεί την οικειοθελή και ολοκληρωτική υποδούλωση του στα διεθνιστικά μορφώματα τύπου Ε.Ε., Ο.Η.Ε κτλ. Αντιλαμβάνονται λοιπόν ότι κάτι τέτοιο θα το πετύχουν μόνο δια της δόλιας εξαπατήσεως εκείνων των οποίων τον απόλυτο έλεγχο επιθυμούν.

Αυτό το βίντεο εξηγεί τα δόλια αυτά μέσα που επιστρατεύουν οι διεθνιστικές ελίτ για να μας οδηγήσουν άθελά μας την απόλυτη υποδούλωσή μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου