Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2009

Πώς προωθείται η εμφύτευση του μικροτσίπ στον πληθυσμό και γιατί

Ένα από τα τελευταία επεισόδια με το οποίο και θα "σφραγιστεί" η υποδούλωση του ανθρώπου στους εξουσιολάγνους της διεθνούς πολιτικής, οικονομικής και κοινωνικής ελίτ είναι να βάλουν ένα μικροσκοπικό τσιπάκι μέσα στο σώμα κάθε ανθρώπου, ώστε να τον ελέγχουν απόλυτα.

Στο τσιπάκι αυτό θα περιέχοται όλες οι πληροφορίες και τα δημόσια έγγραφά, καθώς και οι πληροφορίες της υγείας και οι τραπεζικοί λογαριασμοί. Ωστόσο, όποιος εμφυτεύεται με αυτό το τσιπάκι, δεν έχει ο ίδιος πρόσβαση στις πληροφορίες που αποθηκεύονται για λογαριασμό του, ούτε μπορεί να ελέγξει ο ίδιος τι πληροφορίες εγγράφονται κι αν αυτές οι πληροφορίες είναι ακριβείς.

Αυτό από μόνο του αποτελεί λόγο ικανό να αρνηθεί κανείς την εμφύτευση του με το μικροτσίπ, καθώς αν κάποιος αντιδράει ή γίνεται ενοχλητικός για το νέο αυτό σύστημα διακυβέρνησης, ο χειριστής του κεντρικού υπολογιστή θα μπορεί να "διορθώνει" τα αποθηκευμένα δεδομένα ανάλογα με την βούληση των αφεντικών του. Έτσι ένας που για παράδειγμα αποφασίζει ότι δεν θέλει πλέον να φέρει το εμφύτευμα αυτό στο σώμα του και αντιδράει προσπαθώντας να παρασύρει κι άλλους μαζί του, θα προκαλέσει την προσοχή του κεντρικού συστήματος διαχέιρισης των "εμφυτευμένων". Αν μετά από μία-δύο ειδοποιήσεις δεν αλλάξει στάση, θα μπορεί ο διαχειριστή του συστήματος ή ένας υπάλληλος, να "διορθώσει" την κατηγορία "προσωπικό προφίλ" (τύπου facebook, myspace κτλ.) στα δεδομένα του "εμφυτευμένου" που το παίζει δύσκολος και να προσθέσει την λέξη "φίλα προσκείμενος σε ναζιστικές οργνώσεις" ή "διαβάζει φασιστικά βιβλία" ή ακόμα χειρότερα "φίλος με δεδηλωμένο μέλος τρομοκρατικής οργάνωσης" και να διατάσσεται η προσαγωγή του ή η φυλάκισή του άνευ δίκης και δια απεριόριστο χρόνο, κυριολεκτικά εξαφανίζοντας τον από προσώπου γης.

Το μικροτσίπ (verichip) αυτό λοιπόν, με αυτούς τους κινδύνους για την ελευθερία μας, έχει βγει ήδη στην αγορά για τις ανάγκες των ευπαθών ομάδων (πάλι οι "ευπαθείς ομάδες" μπροστά μας) του πληθυσμού, όπως παιδιών, ηλικιωμένων, ατόμων με προβλήματα μνήμης κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου